Gjeni rrugën tuaj të jetës me sistemin e katranit të energjisë

Duke kërkuar për një alternativë për të lexuar falas tarot, numerologji ose horoskop?

Pastaj hidhni një sy në  Programin e Sistemit të Quadrantëve të Energjisë !


Power_Quadrant_System_Review

A e dini se njohuria se kush jeni me të vërtetë nuk është më larg se ADN-ja juaj – ‘mbyllur’ në momentin e saktë që keni lindur?

A e dini se kjo njohuri, që mbante me vete ‘si kod’ që nga lindja, duhet vetëm të lidhet me një kalendar të veçantë për të zbuluar sekretet e tij për ju në formën më të pastër?

Nëse doni të gjeni forcën tuaj të brendshme dhe kush jeni, atëherë ju duhet ta lexoni këtë rishikim.

Ric & Liz kanë krijuar një program audio të quajtur ‘ Power Quadrant System’ .

Power Quadrant System është një kurs i plotë se si të përdoret një sekret i lashtë kalendarik për të gjetur thirrjen e vërtetë.

Ai ju mëson se si ta hapni atë që ju duhet të jeni në këtë jetë.

Ky kurs ju mundëson të sjellni një ndikim të menjëhershëm në përafrimin e jetës suaj me atë që jeni me të vërtetë, duke rezultuar në nivele shumë më të larta të suksesit në fusha të ndryshme të jetës suaj nga qëllimet personale në marrëdhënie dhe më shumë.


Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth sistemit >>


Cila është sistemi i sistemit të energjisë elektrike?

Metoda e Quadrantit të Fuqisë është një program i pamëshirshëm, ai do t’ju tregojë vizionin e veçantë, duke përfshirë nëse profesioni juaj aktual është i përshtatshëm për ju ose llojin e funksionit që ju jeni projektuar për t’u ekzekutuar, kujt duhet të qëndroni larg duke punuar së bashku me, dhe si të gjesh karrierën më të mirë të superstarit.

Ajo gjithashtu do t’ju tregojë se çfarë është dashuria juaj e vërtetë e vërtetë personale, çfarë janë kufizimet e sekreteve të fëmijëve tuaj dhe të bashkëshortit tuaj, ‘dhurata të veçanta’ që ju thjesht keni, nëse dikush do të jetë një bashkëpunëtor i madh afarist apo jo dhe madje edhe më shumë.

Këtu mund të zbuloni aftësinë tuaj të vërtetë për të përdorur këtë kod të lashtë sekret dhe të shijoni “shansin e dytë në jetë” pa u larguar nga shtëpia.

Më të mirë të të gjitha, sekreti i ‘thirrjes tuaj të vërtetë’ është koduar në ADN-në tuaj dhe çelësi i lirimit që është përtej kalendarit tuaj!

Ju nuk keni nevojë për shumë para dhe nuk keni nevojë për shumë kohë për të gjetur natyrën tuaj të vërtetë dhe për të filluar të ndjeni ndryshimin sot.

Të gjitha që ju duhet është data e lindjes, koha e lindjes, dhe rreth 53 minuta për të dëgjuar një mesazh hijeshi të gjitha për ju.

Mesazhi sekret që do të ndryshojë jetën tuaj është 53 minuta.

Rishikimi i Sistemit të Quadrantëve të Energjisë

Si funksionon sistemi i kuadrove të energjisë?

Sistemi Power Quadrant është një program unik dhe i lehtë për të dëgjuar audio.

Ju mund të aktivizoni audio, të rri duarkryq, të vendosni këmbët tuaja dhe të merrni gjatë derdhjes së një kapuçini dhe të pini në përfitimet.

Për ata që duan të shkruajnë gjatë dëgjimit është gjithashtu një libër pune – por ju nuk duhet ta bëni atë pjesë nëse nuk dëshironi.

Gjëja kryesore është të dëgjosh mesazhin për 53 minuta dhe të dëgjosh se çfarë thotë për ty.

Në këto 53 minuta, do të njihni kodet tuaja me të cilat mund të merrni vendimet e përsosura në jetën tuaj.

Ky material është i përqendruar kryesisht në dy gjëra kryesore që janë karriera dhe shpirti i shpirtit.

Kështu që ju mund të njihni se cila është profesioni i duhur për ju duke përdorur kodet dhe ju mund t’i përshtatni këto kode për të gjetur se kush mund të jetë personi juaj i përsosur shpirtëror.

Ky audio është një sistem i ngjyrave, i cili do të jetë në gjendje të identifikojë në cilin ngjyrë bie personaliteti juaj.

Pra, do të zbulojë se çfarë lloj njerëzish do t’ju mbështesin dhe ju do të bëni gjërat bazuar në kodet e ngjyrave.

Ju do të jeni në gjendje të dini kodin e bashkëshortit tuaj dhe të mësoni nëse ka probleme në marrëdhënien tuaj.

Në këtë 53 minuta audio, do të kuptoni pse dhe çfarë po bëni që nuk po jep rezultatet që dëshironi dhe çfarë duhet të bëni në vend të kësaj, do të zbuloni qëllimin tuaj të jetës dhe dhuratat me të cilat jeni lindur. Ju gjithashtu do të merrni një libër pune për të marrë shënimet thelbësore.

Çfarë do të zbuloni brenda Sistemit të Quadrantit të Energjisë?

 • Këtu do të zbuloni se sa njerëz të zgjuar mbi 35 vjeç janë më në fund “duke u paguar për të ndjekur thirrjen e tyre të vërtetë”.

 • Ajo gjithashtu do të përmirësojë aftësitë tuaja duke përdorur një kod të vërtetë të thjeshtë të sistemit dhe ju mund të shijoni një shans të dytë në jetë pa lënë në shtëpi.

 • Quadrant Power System është një audiopashtë prej 53 minutash që ju mëson gjithçka që ju duhet të dini rreth jush duke përdorur kalendarin e vjetër.

 • Në pista audio, ju do të zbuloni nëse puna / karriera juaj e tanishme është e drejtë për ju apo jo!

 • Dhe çfarë lloj pune duhet të bënit këtu në Tokë.

 • Pse vazhdojmë të kemi të njëjtat argumente të bezdisshme me “të tjerë të rëndësishëm” tonë.

 • Gjithashtu do të mësoni se si të merrni mbi 50% më shumë në një ditë pasi të bëni një ndryshim të thjeshtë.

 • Dhe cilat detyra ju kërkoni njerëzit për të bërë tani ju nuk duhet të keni!

 • Ju mund të mësoni për të gjetur “superstar” karrierën e përsosur ka krijuar për ju.

Bonuset:

 • Ndryshoni  mendjen tuaj, ndryshoni jetën tuaj  Ndryshoni mendjen tuaj, ndryshoni jetën tuaj do t’ju ecin nëpër hapat drejt përgjigjeve të vërteta dhe do t’ju mësojnë të filloni të bëni pyetje të duhura.

 • Duke mësuar se si funksionon mendja, ne kuptojmë se si të thyejmë ciklet që na mbajnë jashtë duke shikuar, në vend se ku dëshirojmë vërtet të jemi. Filloni të vendosni fokusin dhe energjinë në suksesin tuaj.

 • Propozimi i Veprimit

Rishikimet e Sistemit të Quadrantëve të Energjisë

përfitimet

 • Sistemi Power Quadrant bazohet në kalendarët e lashtë të dizajnuara për të ndihmuar njerëzit të zbulojnë qëllimin e tyre të vërtetë në jetë.

 • Në kohët e lashta, kulturat përdorën këto kalendarë për të ndihmuar në përcaktimin se kush do të martoheshin dhe atë komercial që do të ishte më mirë për të jetuar.

 • Pas përjetimit të pakënaqësisë së tyre në karrierë, Ric dhe Liz Thompson kaloi më shumë se dhjetë vjet për të zhvilluar kodin sekret të Sistemit të Çelësit të Energjisë që hap sekretin e kalendarëve të lashtë për të ndihmuar njerëzit të gjejnë identitetin e tyre të vërtetë në jetë.

 • Programi ka një udhë audio e cila është e lehtë për të dëgjuar dhe ndihmon njerëzit të kuptojnë sistemin në vetëm 53 minuta dhe mund të shtypen gjithashtu në shtatë faqe.

 • Ric dhe Liz Thompson janë kaq të sigurt se sistemi i tyre do të ndryshojë jetën e atyre që e blejnë atë. Gjithashtu, ata janë duke ofruar një garanci 100% para-mbrapa për çdo klient.

Paralajmërimet:

 • I vetmi paralajmërim është mos përdorimi i Sistemit të Quadrantit të Fuqisë gjatë drejtimit të automjetit ose pajisjeve operative.

 • Nëse nuk i ndiqni udhëzimet siç duhet, mund të mos merrni rezultatin e dëshiruar në një kohë të pritshme.

Sistemi i kuadrit të energjisë në PDF

Përfundim:

Unë rekomandoj Power Quadrant System.

Ju mund ta përdorni këtë për të dizajnuar jetën tuaj të ëndërr dhe për të arritur qëllimet për të arritur përmes sistemit PQS edhe më të lehtë dhe më të shpejtë.

Just download it, print it out dhe e vënë atë në procese të fuqishme për të punuar në jetën tuaj.

Nëse dëgjoni sistemin Power Quadrant System dhe nuk gjeni të paktën tre gjëra për hapjen e syve për veten tuaj që mund t’i përdorni sot për të ndryshuar mënyrën se si e zgjidhni, po kërkoni rrënjësisht, për të gjetur një bashkëshort, ose për të vlerësuar partnerët tregtarë në të ardhmen tuaj , atëherë ata do të rimbursojnë çdo qindarkë.

Dy dhuratat që ju mund t’i mbani pavarësisht vendimit tuaj janë: libri mund të ndryshojë mendjen tuaj, të ndryshojë jetën tuaj dhe një Propozim Veprimi që ju lejon të arrini qëllimet tuaja këtë vit, hap pas hapi.

Këto dy dhurata vlen të thonë ‘po’ vetëm – veçanërisht pasi që ju mund ta përdorni çdo ditë, edhe nëse nuk përdorni pjesën tjetër të sistemit.

Plus 100% e saj e garantuar kështu që ju nuk mund të humbni një qindarkë.

Kjo është thjesht një mundësi që një herë në jetë që çdo person me aftësi për të përmirësuar shanset e tyre në jetë do të arrijë një rrahje zemre.

 

shkarkoni sistemin e kuadrantit të energjisë

 

 

GRAB A ‘RISHIKIMI’ KOPJE TODAY PËR JUST 1 DOLLAR!

Ok, guess what … ne me të vërtetë nuk duan që ju të humbasë në dëgjimin e mesazhit sekret që është mbi të gjitha ju sot.

Dhe fakti është, nëse largoheni nga kjo faqe pa e kuptuar se kush jeni me të vërtetë, ju kurrë nuk do.

Pra, këtu është ajo që ne do të bëjmë:

Ne do të ju japim vetëm akses në sistemin e plotë të kuadrove të energjisë – VERSIONI I PLOTË, pa kapur – për vetëm $ 1 sot.

Dhe ne do të përfshijmë edhe anëtarësimin tuaj të gjyqit falas në klubin Real Life Legends – që normalisht mund të merrni vetëm me një investim prej 17 $!

Të gjithë ju duhet të bëni është hedhja në një dollar për të mbuluar tarifën tonë të tregtisë (ne ende duhet të paguajmë për të procesuar një transaksion sigurisht) dhe më pas nëse jeni të hutuar ashtu siç mendojmë se do të jeni duke zbuluar thirrjen tuaj të vërtetë mund të na shpërblejë për bujarinë tonë duke na dërguar një rishikim rreth asaj se si i pëlqente sistemi ynë. Nëse mund ta bësh këtë, do të vlejë të gjithë për ne në fund.

Në këtë mënyrë, ju merrni të gjithë sistemin e katranit të energjisë për vetëm $ 1 tani, dhe kurrë nuk paguani një cent më shumë.

PLUS ju ende merrni muajin tuaj të parë të lirë në klubin Real Life Legends, kështu që ju mund të dëgjoni intervistat e para të mahnitshme me Tony Robbins dhe të gjithë të tjerët dhe vendosni ta mbani atë (nëse ju pëlqen) për zbritjen prej $ 19.95 / mo pas gjyqit tuaj të plotë 30 ditë është lart … dhe të gjithë ne kërkojmë është që ju të na dërgoni një rishikim kur ju merrni një moment.

Pajtohemi mjaftueshëm?

Thjesht klikoni butonin më poshtë dhe do të merrni drejtpërdrejt në faqen e hyrjes në mënyrë që të shihni se çfarë kalendari të lashtë ka për të thënë për ju …

Përfshin anëtarësimin e plotë 30-ditor në Real Life Legends Club për të vazhduar me zbritjen prej $ 19.95 në muaj (që mund të anuloni në çdo kohë – dhe mbani gjithnjë 2 dhurata pa pagesë përgjithmonë!)

Shtoni në kartën tani Vetëm $ 1

PS Në rast se harruat: 2 dhurata falas që mund t’i mbani pavarësisht nëse vendosni të mbani anëtarësimin tuaj janë: libri Ndryshoni mendjen tuaj, ndryshoni jetën tuaj dhe një plan veprimi që ju lejon të strategjoni dhe të arrini qëllimet tuaja këtë vit, hap pas hapi.

Këto dy dhurata vlen të thonë vetëm “po”, veçanërisht pasi që ju mund t’i përdorni çdo ditë, edhe nëse nuk përdorni kurrë pjesën tjetër të sistemit (edhe pse ne jemi të sigurt që ju do ta doni 🙂


SoulVaccination Shtëpi | Self Discovery | Numerologjia | Archetype | Dashuri & Njohje | manifestim


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *